Gekko 2010

Hardtail

Road

Hybrid

Gekko sykler er laget med tanke på norske forhold og har egenskaper som egner seg perfekt for norske forhold.Gekko bruker kun rene Shimano grupper ingen miks. Shimano er ledende på komponentmarkedet og er laget for å fungere med hverandre. Hvis det er en dempegaffel på en Gekko bruker vi Rock Shox, fantastiske gafler som er meget funksjonelle. Alle Gekko syklene er utstyr med Hydrauliske skivebremser(ikke racere).

Anatomy komponenter er laget spesielt til Gekko, de lager styre,stem,setepinne,felger,seter, ekstremt god kvalitet og i riktige farger til syklene.Det er en tanke bak hver eneste detalj på alle modeller som gjør at en Gekko slites mye mindre enn andre sykler på markedet.Gekko for 2010 har 11 modeller i 5 serier.

Tanken med 5 serier er for å gjøre det enklere å velge for kunden:

Flow: Alle modellene har 6061 Aluminiumsrammer og komplett Shimano Alivio grupper. Alivio er den mest slitesterke gruppen til Shimano. Syklene i denne serien er ment til bruk hver dag og til trening.

Firm serien: Alle modellene har R6 Triple butted aluminiumsrammer. Komplette Shimano Deore grupper, som er Shimanos innsteg i komponenter ment for konkurranse og trening.

Firm Plus serien har en R6 triple butted ramme med slipte sveiser.Komplette Shimano XT grupper,ment for trening og konkurranse.

Feather serien har rammer laget i fullcarbon i 12K veving,kommr med komplett shimano XT eller Ultegra

Feather plus har rammer laget i 3k fullcarbon og er utstyrt med Shimano XTR eller Dura –Ace