Yeti AS-R

AS-R7

Dempervandring: 160mm/178mm

Utstyr: Race 7 kit
Det nye skuddet på Yeti sin stamtavle har 7 tommer vandring. Kronrøret er til 1.5tommer styrelager nede og standard 1.1/8 tommer oppe, noe som gir en stivere og lettere gaffel samt sterkere kronrør. Det robuste dogbonet er i carbon og veldig stivt. Rammen har ISCG 05 fester til kjedefører eller Hammershmidt krank, 12mm gjennomgående bakaksling, kabelfeste til justerbar setepinne m.m.

Kjøreegenskapene er veldig lik 575ens. Det er dog lagt litt mer vekt på utforegenskaper samtidig som den er veldig tråkkvenlig oppover. Denne sykkelen egner seg godt til røff stibruk og cruiseing i løypene på Hafjell.

AS-R 5 Carbon

Dempervandring: 120-150mm/130mm

Utstyr: Eduro kit, Race Kit, Pro Kit-xc/trail, Prokit-All Mtn

Helt ny ramme for 2010. HI-Mod carbon med 5 tommers vandring, rammevekt med bakdemper 2,15 kg. Kommer med Fox RP 23 bakdemper. En suveren sti- og maratonsykkel. Noe stivere i midten av vandringen for å øke kontakten med underlaget. Mulighet for 12mm gjennomgående bakaksling.

AS-R Carbon

Dempervandring: 100-120mm/100mm
Utstyr: Enduro kit, Race Kit, Pro Kit-xc/trail
Bruksområde: Dette er fullblodsutgaven av ASR-A. Samme effektive dempersystem og rå kjøreegenskaper men her stopper likheten opp. Rammen veier 1.99kg Den mest iøyenfallende forskjellen er saddeltårnet i karbon som er med på å holde vekten nede samt stive av fronttriangelet og gi mere kraft i tråkket. Kranklageret presses inn i krankhuset, det sparer noen gram totalt men hovedgevinsten er stivhet.